Flere typer af værelser

Fx B&B-værelser hvor man deler badI dag er der normalt typisk kun 2 værelser, der deler badeværelse, så der er ikke kø! Værelserne er alle beliggende på 1. sal med skøn udsigt over haver og marker samt til Møns Klint området. Priser ca kr. 250,- per person men det afhænger af hvilken ugedag du kommer. Vi har ofte gode tilbud søndag og hverdage.

Overnatning i værelser med privat bad og toilet samt adgang til opholdsrum med tekøkken. 
Værelserne er beliggende i Tiendegaardens bygninger, alle med skøn udsigt over haver, enge og marker samt til det skønne område omkring Møns Klint. Trådløst WiFi.
Adgang til opholdsrum, hvor der typisk er et tekøkken, så I nemt kan smøre madpakke, få øl og vand på køl etc. Priser ca kr. 325,- per person 

Små suiter og apartements
På Tiendegaarden findes flere suiter (sammenhængende værelser) samt små og store lejligheder. Eller måske lej en hel fløj, hvis der er behov for virkelig god plads, måske er I flere der rejser sammen. Suiterne ligger med udgang direkte til terrasse, gårdsplads og videre ud til haver, marker og enge. 

Familierum findes til børnefamilien.

Ved ankomst

får du yderligere praktisk information om Lokale spisesteder, cafeer, indkøbsmuligheder...Gallerier, museer, lokale arrangementer og oplevelser "lige nu"... Brochure fra området samt specialkort over Møns Klint ligger klar til dig.

Forplejning

Morgenmad: Ved ankomst er det muligt at bestille vor populære morgenmadskurv. Der er adgang til lille te køkken for de fleste værelser, så man kan også klare sig selv. 
Aftensmad mm .......

Tilbud og rabatter på overnatning

Vi har ofte tilbud især på søndag og de fleste hverdage. Du finder den aktuelle pris, hvor rabat er fratrukket) for din eksakte feriedag i vor bookingsystem. Skriv dato for ankomt og afrejse, udfyld med antal personer og vælg så hvilke værelser, du har interesse i. prisen der vises er fraktrukket rabatten. Ved ophold over flere dage vises blot en gennesnispris pr nat og ikke den eksakte pris de enkelte nætter.